40Plus Dating – Find den rigtige partner

Nogle mennesker vil mene, at når man først bliver 40, så går det ned af bakke. Det tror de ikke på hos 40plus. Selvom du er rundet de 40, så er dit kærlighedsliv ikke slut, tværtimod!

Medlemmer

500.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

120.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

6.500+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

50+

Medlemmer

380.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

5.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

18+

Medlemmer

5.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

+18

40plus tager dig i hånden, og hjælper dig med at finde et smukt venskab eller den helt store kærlighed. Hos 40plus er det nemlig simpelt. De guider dig helt fra starten til, hvordan du skal opbygge din datingprofil.

Her forklarer de om den ærlighed og modighed, som det kræver at lave en god datingprofil. 40plus giver dig også gode råd omkring gode profilnavne og billeder.

Herefter hjælper hjemmesiden dig med gode råd til det, som det hele handler om, nemlig dating.

Med hjemmesidens værktøjer og guidelines kan du forbedrede dig og tilmelde dig, når du er klar til det, og når det føles rigtigt for dig!
Disse guidelines er med til at gøre det nemt for dig, så spild ikke tiden, din store kærlighed venter på dig.

40Plus Dating – Det er nemt og stort

Dating er ikke bare nemt hos 40plus, det er også stort. Hos 40plus finder du mere end 50.000 singler, som alle sammen søger en voksen partner. De tilbyder en stor variation i dit online datingliv. Hos 40plus kan du både debattere, chatte og finde begivenheder. I debathjørnet er der tusindvis af indlæg.

Der bliver debatteret mange alsidige emner, og alle er selvfølgeligt velkomne. På 40plus bliver der arrangeret mange forskellige events, det kan være alt fra bare at mødes til kaffe og til bowlingaftener eller julefrokoster. Herved får du unikke muligheder for at møde andre singler og udvide dit netværk gennem 40plus.

Selvom 40plus gør det simpelt og nemt for dig, så fortvivl ej, hvis der opstår spørgsmål. 40plus har nemlig en dygtig kundeserviceafdeling, som kan svare på alle dine spørgsmål. De kan kontaktes på mange forskellige måder blandt andet gennem 40plus, pr e-mail eller pr. telefon. Udover deres kundeservice, så finder du svar på de mest almindelige spørgsmål på hjemmesiden.

Effektive filtre gør det overskueligt for dig

Gennem hjemmesidens simple filtre kan du blandt andet søge i specifikke områder og på præcise aldersgrupper, men du kan også vælge, om du kun vil se profiler, som indeholder billeder. Dog får du også muligheden for at vælge et mere avanceret filter, hvor du blandt andet kan filtrere, hvornår den bruger du søger sidst har været online.

Du kan også søge efter personer, som er online lige nu. Hvis du vil gå helt ned i detaljerne, så kan du udvide din søgning endnu mere. Du kan søge efter din perfekte partner gennem filtre som for eksempel højde, øjenfarve, musiksmag, uddannelse, stjernetegn og mange flere.

Dette giver dig muligheden for at finde din helt ideelle partner, og det sparer dig en masse tid. Så hvis dit horoskop har fortalt dig, at du vil finde sammen med en løve, så er det din heldige dag, du kan nemlig filtrere, så du kun finder personer med netop dette stjernetegn.