Affære dating – Find de bedste sider til det her

Affære dating er for dig, der allerede er i et forhold eller er gift, og som ønsker at finde en uforpligtende sexpartner. Det indebærer både engangsaffærer og længerevarende affærer.

Knap hver fjerde mand – og lidt færre kvinder – har været deres nuværende partner utro. Så selvom de fleste nok vil påstå, at man ikke som udgangspunkt bør være utro, er der alligevel overraskende mange, der har været det.

Måske fordi det ikke er svært i dag, takket være teknologien. Der findes sågar datingsider, hvis primære målgruppe er folk, der allerede er i et forhold. Så man behøver ikke engang at bevæge sig ud i nattelivet for at starte en affære.

Medlemmer

900.000+

Gratis profil

Nej – Pris starter fra 199 kr. / måned

Målgruppe

Designet til gifte & folk i forhold

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Hvad er affære dating?

Affære dating er dating for dig, der ønsker at have en affære. Konceptet dækker både over engangsaffære og hemmelige affære med længere tidshorisonter.

Der findes efterhånden en god håndfuld danske datingsider, der netop fokuserer på affærer, og det gør det naturligvis nemmere at finde en affære på en side, hvor netop dét er formålet, da det så ikke er en hemmelighed, at du er gift eller i et forhold, for den, du får en affære med.

Mange af affære dating siderne har også såkaldte “panik-knapper”. Det betyder, at hvis der kommer nogen ind i rummet, mens du er inde på siden, kan du lynhurtigt lukke siden ned og automatisk åbne en anden side. En af de mest populære sider er Victoria Milan – læs vores anmeldelse her.

Gode råd til affære dating

Først og fremmest skal du gøre dig klart, at affære dating kan få konsekvenser for det forhold, du er i. Affære dating kræver løgne, og du risikerer at blive opdaget.

Ønsker du fortsat at finde en affære, kan du følge rådene nedenfor i jagten på hverdagens gnist:

  • Vælg et vellignende profilbillede: Du skal højst sandsynligt mødes fysisk med din date, og grundlaget er bedst, hvis billederne er aktuelle og vellignende.
  • Skriv en ærlig profiltekst: Hvem er du? Hvorfor søger du en affære? Og hvad søger du mere præcist; et engangsknald eller en fast partner? Det er lettest at finde den rigtige date, hvis I på forhånd ved, hvad den anden søger.
  • Forventningsafstem: Måske er I begge i et forhold, og derfor er det vigtigt at forventningsafstemme i forhold til kontakt, hyppighed i aftaler, osv.
  • Afslut på en pæn måde: En affære er oftest en korterevarende aftale, der på et tidspunkt skal afsluttes. Gør det på en pæn og sober måde.

Hvorfor vælger man affære dating?

Affære dating

De fleste, der vælger at have en affære, elsker deres partner og ønsker ikke at forlade ham/hende. Til gengæld er de typisk utilfredse med deres sexliv, og hvis ikke det har hjulpet at snakke med partneren herom – eller hvis emnet er for ømt at snakke om – kan det føles som en udvej at blive seksuelt tilfredsstillet ad andre veje.

Selvom det i Danmark er et tabu at snakke om utroskab og affærer, er mange mennesker og forhold involveret i det – eller har været det på et tidspunkt.

I første omgang bragte det forargelse at skabe online dating med dét formål at finde en hemmelig affære, men omvendt sikrer denne form for dating, at de datende ikke bliver ført bag lyset i den tro, at de er på vej ind i et forhold for efterfølgende at finde ud af, at deres nye partner enten allerede har en kæreste eller sågar er gift.

Med affære dating er de involverede klar over, at brugerne på siden højst sandsynligt allerede er i et forhold og derfor kun ønsker noget uforpligtende.

FAQ

Hvilken dating sider er bedst?

Til affære dating vil det være oplagt at fravælge de store datingsider til fordel for de datingsider, der har specialiseret sig i netop affære dating.

Hvad er affære dating?

Affære dating er dating er for dig der allerede er i et forhold. Typisk er der tale om uforpligtende forhold med fokus på oplevelser og sex.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.