BDSM dating – Den ultimative liste med BDSM sider og apps

BDSM dating er for folk, der er til BDSM sex. Altså dating for folk, der tænder på SM med et bandage- og dominans-twist.

Medlemmer

25.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

BDSM

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Med de populære Fifty Shades of Grey bøger og film, blev der på internationalt plan åbnet op for en mørkere sex-verden, der tidligere havde været et tabu, og som der sjældent blev talt højt om.

I dag er der en bredere forståelse for forskellige seksuelle lyster og orienteringer, og at helt almindelige mennesker sagtens kan tænde på en lidt mere uartig version af lagengymnastik. BDSM er den type sex, der kendes fra de populære film, hvor de seksuelle roller er fordelt over dominans og underkastelse, og hvor der ofte bruges redskaber til at udleve disse roller.

Hvad betyder BDSM?

Hvad betyder BDSM dating?

BDSM er en forkortelse for en kombination af følgende 3 forskellige seksuelle orienteringer:

I bund og grund er der tale om alt fra hardcore sex med pisk, cutting og kvælning til mere afslappet dominans og underkastelse, hvor den ene part tydeligt har kontrollen.

Selvom de forskellige grene under BDSM kan være meget forskellige og variere fra blid dominans til forskellige grader af smerter og underkastelse, er fællesnævneren for folk, der er til BDSM, at de enten tænder på at dominere eller at blive domineret.

Få mennesker tænder på både dominans og underkastelse, men ofte i forskellige grader. De fleste er dog til enten “top” (den der dominerer) eller “bund” (den der lader sig underkaste).

BDSM dating online

Er du til BDSM i ét eller andet omfang, er det ofte en god idé at sikre sig at finde en partner, der er det samme. Især hvis det er vigtigt for dig at fortsætte med ind i et forhold.

Det kan ofte virke afskrækkende at skrive det i sin profiltekst på en traditionel dating side, og derfor kan det være en fordel at vælge datingsider eller dating apps, der har fokus på seksuelle orienteringer eller mulighed for tilvalg i brugerprofilen. På den måde kan du – på en mere afdæmpet måde – finde en partner, der kender til den side af dig, inden I mødes.

Hvilken app eller datingside, der er for dig, afhænger både af dine præferencer, og hvorvidt du søger et fast forhold med en ligesindet, eller blot andre at dele dine seksuelle orienteringer med.

I Danmark findes der efterhånden et pænt udvalg af sex apps, hvor du også kan indtaste dine seksuelle præferencer. Det kan være værd at starte her, hvis sexdelen af et parforhold er af høj prioritering for dig.

Gode råd til BDSM dating

Især fordi der er tale om BDSM dating, som i nogle tilfælde kan være ret ekstremt og på kanten i forhold til både smerter og potentiel pådragelse af skade, er det vigtigt, at der dels er opsat rammer og grænser for mødet, men også at der er indført et “stop”-tegn.

Når man er fremmede og mødes for at dyrke hardcore sex med fokus på dominans og underkastelse, er der risiko for, at grænser bliver overskredet. Især fordi nogle indenfor BDSM er til cutting, kvælning og piskning, mens andre måske mere er til spanking, urinsex eller håndjern.

Grænserne er hårfine, og det er vigtigt for alle parter, at de bliver respekteret for at få en god oplevelse. Derfor er det også vigtigt, at der er mulighed for at sætte grænser undervejs, f.eks. i fælles aftalt “stop”- eller “hertil og ikke længere”-tegn.

FAQ

Hvad hedder det, når man tænder på smerte?

I seksuelle sammenhænge bruges termen sadomasochisme (SM) om et forhold mellem en sadist (der tænder på at være dominerende og påføre smerte) og en masochist (der tænder på at blive domineret og blive påført smerte).

Hvorfor tænder man på smerte?

Det kan være uforståeligt for mange, at man kan tænde på smerte – men det er der alligevel nogle, der gør. Angiveligt skulle det kunne forklares som en kombination af gener, hormoner, tidligere oplevelser og miljø.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.