Bedste dating apps i Danmark

Der findes efterhånden rigtig mange dating apps på det danske marked. I guiden her får du hjælp til at finde den dating app, der er bedst til netop dit behov.

Der er cirka 600.000 brugere af online dating i Danmark. Der er altså mange, der hver dag tjekker deres datingprofil for at se, om der skulle være et match. Mulighederne er efterhånden også mange. Der findes et hav af større og mindre datingsider og datingapps med forskellige funktioner og formål.

I guiden her hjælper vi dig til et overblik over markedets bedste dating apps, så du nemt kan vælge den app, der passer bedst til dit behov.

Valg af dating app

Valg af dating app

Nogle apps er for alle. Nogle er kun for mænd eller kun for kvinder. Nogle er til at finde den helt store kærlighed, og andre er til en hurtig flirt på byturen eller til at finde uforpligtende sex.

Det vigtige, når du skal vælge dating app, er at vælge en app, der passer til dit formål. Det kan du gøre ved at vælge én af de store apps såsom Tinder, der er for alle og til alle formål, eller ved at vælge apps som Partner med Niveau, der kun er for højtuddannede.

Det er altså vigtigt, at du kender dit formål med at online date. Vil du gerne finde en kæreste? Eller leder du efter et one night stand eller en fast sexpartner? Det er nemmere at finde et match, hvis du ved, hvad du søger.

Gør dig derefter klart, om du ønsker et stort udvalg af brugere, hvor potentialet er større, men hvor der også kan være flere fusere, eller om du ønsker et mindre udvalg, men hvor chancen for at finde et match er større blandt de brugere, der nu er.

10 af de bedste dating apps

10 af de bedste dating apps i Danmark er følgende:

  1. Tinder
  2. Happn
  3. Grindr
  4. Badoo
  5. Bumble
  6. Dating.dk
  7. Partner med Niveau
  8. Match.com
  9. Victoria Milan
  10. Single.dk

1. Tinder

Tinder er én af de måske mest kendte dating-apps i Danmark. Her popper en masse match op inden for en valgt radius af, hvor du er placeret. Du swiper til venstre for at afvise et match og til højre for at like, hvilket er grundlaget for kontakt. Hvis den person, du liker, også liker dig, kan I begynde at chatte.

2. Happn

Happn er skabt for nemmere at kunne tage kontakt til singler omkring dig. Er du på café kan du nemt lure, om ham den søde ovre i hjørnet er single og eventuelt give ham et like. App’en er altså primært til at skabe kontakt til andre i nærheden og fungerer bedst i storbyer.

3. Grindr

Grindr er for mænd, der søger mænd. Selvom Grindr naturligvis kan bruges til at finde en kæreste, er app’en først og fremmest velegnet til at finde en date – og mange bruger den til at finde et hurtigt knald. App’en viser dig desuden, hvor der er andre mandlige singler, der søger mænd, i nærheden af dig.

4. Badoo

Badoo er en nyere app, der har taget det bedste med fra henholdsvis Tinder og Happn. Du kan ligesom i Tinder-app’en swipe til højre og venstre, og du kan se singler i umiddelbar nærhed af dig ligesom i Happn. Da Badoo er en nyere app, er der dog endnu ikke så mange brugere som ved de to andre dating-apps.

5. Bumble

Bumble er en mellemting mellem en dating-app og en “find nye venner”-app. Det er altså ikke alle kvinder på siden, der leder efter en kæreste. Ved denne app, er det kun kvinder, der kan tage kontakt til mænd, og så har mændene 24 timer til at besvare henvendelsen, hvis de er interesseret.

6. Dating.dk

Dating.dk er Danmarks største datingplatform. Den indebærer en hjemmeside, som var én af de første dating sider i Danmark, og der følger nu også en app med. Fordelen ved dating.dk er de mange aktive brugere, der tæller mere end 100.000. Du kan dermed være sikker på, at der også befinder sig potentielle match til dig imellem.

7. Partner med Niveau

Partner med Niveau er en etableret datingside, der efterfølgende har lanceret en app. Både side og app er for singler med et højere uddannelsesniveau. Det er altså en dating-app for dig, der er højere uddannet, og som foretrækker en kæreste med samme uddannelses- og karriereniveau.

8. Match.com

Match.com er endnu én af de mere etablerede på det danske online datingmarked, der efterfølgende har opgraderet med en app. Prioriterer du en meget brugervenlig app og et stort antal aktive brugere, er Match.com et bud.

9. Victoria Milan

Victoria Milan er også en datingside, der har en app tilknyttet. Dog adskiller siden sig en del fra de andre, da den primært er til at finde en affære, uanset om du er i et parforhold, er gift, eller bare søger noget midlertidigt.

10. Single.dk

Single.dk var også med fra start på det danske online datingmarked og har nu både en hjemmeside og en app. Formålet er at finde en kæreste, der ønsker det samme af et forhold som dig, og der er mange aktive brugere at vælge imellem.

Få det fulde overblik her:

Medlemmer

500.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

120.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

120.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Veluddannede 

Medlemmer

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Aktive mennesker over 50

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

6.500+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

50+

Medlemmer

766.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

30+

Medlemmer

380.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

420.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

5.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

18+

Medlemmer

5.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

+18

FAQ

Hvilken er den bedste dating app?

Valg af dating app afhænger i høj grad af præferencer og behov; præferencer i forhold til brugervenlighed og design, og behov i forhold til, om du leder efter en kæreste af modsatte køn, en kæreste af samme køn, en længerevarende affære eller uforpligtende sex.

Hvad er den mest brugte dating app i Danmark?

Dating.dk er den største datingplatform i Danmark, når både hjemmeside og app tælles med. Tinder er den største app, der ikke er tilknyttet en hjemmeside.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.