Endate.dk

Har du et open minded sind og foretrækker et stort udvalg af potentielle dates, er Endate.dk datingsiden for dig.


Endate.dk er en af Danmarks største gratis dating sider for alle og har i midten af 2022 mere end 238.000 aktive profiler. Potentielt set er der altså store muligheder for et match til alle, men det kræver måske også en større indsats at finde frem til matchet med de mange brugere.

Alternativer til Endate.dk

Medlemmer

120.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

500.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

380.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

120.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Veluddannede 

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Aktive mennesker over 50

Medlemmer

766.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

30+

Medlemmer

420.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Endate dk er gratis dating for (næsten) alle

Datingsiden slår sig på at være den største gratis datingside for alle, men her er det underforstået alle singler. Der er dermed ikke tale om en datingside for højtuddannede eller singler med særlige interesser eller i udvalgte aldersgrupper.

Til gengæld bliver der også gjort opmærksom på, at det er en datingside med det formål, at brugerne kan finde en kæreste. Siden er altså ikke til sexdating eller at finde en affære, som andre datingsider har valgt at specialisere sig inden for. At der er klare retningslinjer for brugen af siden øger også chancerne for at finde en partner, som faktisk har de samme intentioner med kontakten som dig – dermed ikke sagt, at der kan være undtagelser, der ikke har været opmærksomme på sidens formål.

Hvad koster det at bruge Endate.dk?

Det er gratis at oprette sig som bruger på Endate.dk, og du kan også sagtens bruge siden uden at betale. Selvom siden som udgangspunkt er gratis at bruge, får du adgang til en lang række fordele ved at tilmelde dig deres abonnementsservice. Med din gratis profil kan du se andre profiler og skrive beskeder, men vælger du en betalingsprofil kan du f.eks. også:

  • Se, hvem er er interesseret i dig
  • Se og sende ”flirts”
  • Se, hvem der har besøgt din profil
  • Have flere billeder
  • Vælge mellem forskellige farvetemaer og skrifttyper
  • Undgå reklamer

Abonnementet koster 50 kr. om måneden og hører dermed til blandt de billigste datingsider på markedet.

For de fleste vil det være helt fint med en gratis profil – i hvert fald til en start – da den giver adgang til alle basis features. Du kan altså sagtens oprette en profil med billeder og tekst, se andre profiler og indlede dialoger. Det kan dog øge dine chancer med en mere spændende profil med flere billeder, hvor der er gjort lidt ekstra ud af teksten – og fordelen ved at betale er, at du samtidig undgår reklamer, når du bruger siden.

Sådan bruger du Endate.dk

Det tager ikke mange minutter at oprette sig som gratis medlem af Endate.dk. Du tilmelder dig på forsiden ved at finde på et brugernavn og en adgangskode og derudover oplyse dine personlige oplysninger som køn, fødselsdag, geografisk placering og e-mailadresse.

Efter tilmelding er du klar til at udfylde din profil. Du bør altid skrive lidt om dig selv, dine interesserer, og hvad du søger, samt uploade nogle retvisende billeder. Det er det bedste grundlag, for at den første kommunikation kan udvikle sig, og at den første date også bliver god. Vær ærlig, så finder du højst sandsynligt snart den store kærlighed.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.