Lesbisk dating – dating apps og netdating sider for lesbiske


Datingapps og dating sider er en populær måde for lesbiske at få nye venner og bekendte eller at finde en kæreste. Hvis du er på udkig efter en kvinde, der deler de samme værdier som dig, er det værd at prøve lykken på en datingside eller en datingapp.

Men for at du kan komme i gang med dette, er det altid rart at vide, hvilke valgmuligheder du har, når det kommer til hjemmesider og apps til lesbisk dating.

Medlemmer

500.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

120.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

6.500+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

50+

Medlemmer

380.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

5.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

18+

Medlemmer

5.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

+18

Hvorfor bruge netdating sider og dating apps for lesbiske?

lesbisk dating kun for kvinder

Har du svært ved at finde den rette kvinde for dig? Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør prøve at finde en kæreste via en netdatingside eller en datingapp. I sidste ende kan det jo være, at du finder den person, du ønsker at dele resten af dit liv med.

  • Nemmere at finde ligesindede: Ved brug af en side eller app for lesbisk dating vil det være langt lettere for dig at finde ligesindede, som også er på udkig efter en partner.
  • Søg efter placering: Hvis du bor i en lille by, er datingapps og netdating sider for lesbiske endnu mere nyttige til at finde ligesindede kvinder i dit område. Dette gælder selvfølgelig også selvom, at du bor i en storby.
  • Perfekt til introverte og generte kvinder: Hvis det er svært for dig at møde nye mennesker, er en datingapp eller en netdatingside en god måde at bryde isen på og føre en interessant samtale, inden I mødes ansigt til ansigt. Det gør den første date lettere, når du allerede ved noget om personen.

Se også: Homo dating

Nu hvor du er overbevist om, at datingsider og dating apps for lesbiske er svaret, skal du nu finde ud af, hvilken en du skal vælge? Der findes flere forskellige sider og apps på markedet, som lesbiske kan gøre brug af. Mens nogle af disse datingsider og apps er specifikt skræddersyet til lesbisk dating, er andre åbne for alle. Læs med videre for at finde den bedste til dig.

De bedste netdatingsider og dating apps for lesbiske

Der findes flere sider i Danmark, hvor kvinder leder efter kvinder for at indlede et forhold. Nogle af disse sider fokuserer udelukkende på lesbisk dating, mens andre sider omfavner alle former for dating. Da lesbisk dating foregår på flere af disse sider og apps, kan du finde en gennemgang af begge typer nedenfor.

Dating.dk

Dating.dk er en af Danmarks største og mest populære online datingsider. Siden henvender sig til alle og har mange brugere, der leder efter kærligheden. Du kan vælge, at du er en kvinde, der kun søger efter en kvinde. Derudover er det gratis at oprette en bruger, hvorefter du kan gå på jagt i de mange profiler på siden.

Læs hele vores anmeldelse af Dating.dk her

Be2

Be2 er, ligesom Dating.dk, også en af de største og mest populære online datingsider i Danmark. Her finder du over 700.000 profiler. Datingsiden kan bruges af alle, og du kan oprette en profil helt gratis. Ved oprettelsen af din profil kan du selv vælge, at du søger efter en kvinde.

Læs hele vores anmeldelse af Be2 her

Match.com

Match.com er en amerikansk virksomhed, der er forsynet med mange millioner medlemmer. På den danske side af denne datingtjeneste finder du også en del medlemmer. Du kan oprette din profil gratis og herefter se, om der er nogen interessante singler for dig. Når du opretter profilen, vil du selv kunne vælge, at du søger en kvinde.

Tinder

I Danmark er Tinder en af de mest kendte datingapp, som blandt andet også kan anvendes til lesbisk dating. Med denne app kan du finde singler i nærheden af dig, hvorefter du så selv kan swipe til højre eller venstre ud fra, om du er interesseret i personen eller ej. Det er gratis at bruge denne datingtjeneste, og så kan Tinder downloades som app direkte på din telefon.

HER

HER er en af de bedste datingapps for lesbisk dating med flere millioner af lesbiske medlemmer. Appen deler ydermere LGBTQ+-nyheder og tilbyder sine medlemmer at deltage i diverse begivenheder m.m. Med denne app kan du gratis lede efter nye venner eller finde kærligheden. Dog skal du være opmærksom på, at appen nok ikke har så mange brugere fra Danmark.

SPICY

SPICY er også en datingapp, der fokuserer på lesbisk dating. Appen er, ligesom HER, international, hvorfor du både kan finde danske og udenlandske medlemmer. Derfor skal du igen huske på, at det ikke er sikkert, at der er så mange danske medlemmer. Det er gratis at oprette en profil, og så er den tilgængelig for alle LGBTQ-personer.

Kom godt i gang med lesbisk dating

Nu hvor du har fundet en eller flere datingapps eller netdating sider for lesbiske, der passer til dig, mangler du bare at downloade appen eller klikke ind på siden via din computer eller telefon. Herefter skal du finde det bedste billede af dig, oprette en profil og begynde at lede efter en kvinde, du gerne vil date.