Happn – Få notifikation når du passerer andre brugere fysisk

Happn er en innovativ datingapp, der i høj grad er et værktøj til at skabe kontakt til folk, du opholder dig i nærheden af. Du får simpelthen en notifikation, du passerer andre brugere fysisk.

Medlemmer

100 mill.

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Selvom store datingapps som Tinder er populære, er der også meget spildtid med at swipe og swipe. Og der er ingen fortrydelsesret, hvis du fik swipet for hurtigt. Happn er en anderledes datingapp, der skal gøre det nemt at skabe kontakt i virkeligheden. Med app’en kan du skrive “Hej” til ham den søde, du passerede på gaden eller sad overfor i bussen.

Flere dating apps:

Happn lokaliserer andre brugere, som du i det fysiske liv passerer. Du skal altså ikke forholde dig til en app med flere hundrede tusinde brugere fordelt i hele landet – og eventuelt også udlandet. Du kan nøjes med at forholde dig til de mennesker, du faktisk går forbi på gaden eller sidder i nærheden af i toget.

Måske det er deraf navnet “Happn” kommer; app’en skal hjælpe med at få ting til at ske. Det er en anderledes, sjov og seriøs måde at online date på, hvor du “tvinges” til at være lidt mere aktiv i dit datingliv.

Hvad er forskellen på Happn og Tinder?

Den helt store forskel på Tinder og Happn er, at du på Tinder kan sidde derhjemme og swipe dig igennem mængden af potentielle dates, mens du sidder i sofaen og ikke har bedre at tage dig til.

Happn skal i højere grad bruges aktivt. Du får nemlig en notifikation, hvis du passerer en anden bruger, og du skal så tage stilling til, om det er en person, du ønsker at skabe kontakt til. Det er lidt en diskret måde at gå rundt med et “Jeg er single og søger en partner”-skilt i panden på.

På Tinder skal du swipe og altså tage en beslutning med det samme, inden du kan se næste potentielle match. På Happn dukker den person op, som du har passeret i virkeligheden, men du behøver ikke at tage stilling med det samme. Du kan sagtens vente og skrive senere, når du har tænkt over det. Og der kan sagtens ligge flere profiler i venteposition på samme tid.

Du kan både bruge Happn og Tinder gratis – og der er intet i vejen for at have en profil på begge apps. Det øger blot dine chancer for at finde en potentiel partner.

Gode råd til brug af Happn

Happn - datingapp

Happn slår sig på at være en seriøs datingapp. Det er altså en app til dig, der leder efter en kæreste – og som godt kan lide tanken om, at din potentielle date er nem at lave en aftale med, fordi vedkommende befinder sig i nærheden.

Netop fordi der er tale om en seriøs datingapp, hvor brugerne har det primære formål at finde en partner, er det en god idé at beskrive dig selv lidt dybere end ved mere useriøse datingapps.

Gode råd til, hvad du kan skrive i din profiltekst:

  • Ting du godt kan lide at lave
  • Hvad du er uddannet som
  • Hvad du arbejder med
  • Dine drømme og ønsker for fremtiden
  • Dine prioriteter i livet

Med din profiltekst bør du give andre brugere et indblik i, hvem du er som person. Det gør det lettere at tage et valg om eventuel videre kontakt.

FAQ

Er det gratis at bruge Happn?

Det er fuldstændig gratis at oprette profil på Happn og at bruge den til alt det basale som at se andre brugere, skrive med dem, spille med dem, osv. Du kan også vælge at opgradere til en premiumudgave for endnu flere funktioner.

Viser Happn min lokation?

Happn viser andre brugere, at de har passeret dig. Men den viser ikke præcis hvornår, og den viser heller ikke din fortsatte lokation. Ønsker andre brugere at få kontakt til dig, skal det altså ske via kontaktfunktionen i app’en.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.