Tinder Dating App – Anmeldelse af den populære App

Tinder var den første rigtige datingapp i Danmark. Den er nem at bruge, kræver ikke en masse tid, og kan bruges til både at finde en kæreste, en hurtig flirt og uforpligtende sex.

Medlemmer

100 mill.

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Tinder er kendt for at være datingapp’en, hvor du swiper. Du swiper til venstre for at afvise og til højre for at like. Du er tvunget til at tage stilling til den profil, der popper op, før du kan komme videre til den næste – og du kan kun tage kontakt, hvis dit like også liker dig.

Der er ikke mange informationer at hente. Til gengæld er udvalget af brugere typisk meget stort, og der vil næsten altid være swipes tilgængelige. Og er der ikke det, kan du blot udvide din radius lidt. Til gengæld er der god grobund for en masse at tale om, når chatten startes, for der er ikke en uddybende profiltekst at tage udgangspunkt i.

Flere dating apps:

Hvordan fungerer Tinder?

Når du er logget ind på app’en, bliver du præsenteret for en masse andre profiler via deres profilbillede og en kort bio-tekst. Det er så her, du swiper til venstre eller højre.

Alle de profiler, du bliver præsenteret for, passer til dine filtre i forhold til blandt andet køn og afstand. Du kan altså vælge en geografisk radius, som du gerne vil søge dates indenfor – og radiussen følger så med, hvis du bevæger dig et andet sted hen.

Hvem bruger Tinder?

Tinder er egentlig en app for alle. Den er desuden international og bruges i mange lande. Dog er det uden tvivl unge mennesker, der bruger app’en mest. Især unge i 20’erne. Det afspejler måske meget fint, at app’en i høj grad bruges til hurtige flirts og uforpligtende sex, selvom der da også er eksempler på brugere, der har fundet den store kærlighed via app’en.

Leder du aktivt efter en partner, kan Tinder være et fint supplement, men ofte vil det også være en god idé med en profil på en mere seriøs app eller dating side, hvor der er mulighed for at skrive en uddybende tekst om sig selv – og ligeledes at læse om andre, inden der tages kontakt.

Fordele ved Tinder

Én af de helt store fordele ved Tinder er, at du er hurtigt i gang. Du kan i princippet tage en hurtig selfie og skrive dit yndlingscitat, og så er du på. Og app’en er akkurat lige så hurtig at bruge som at komme i gang med. Du skal blot swipe derudaf, indtil du finder et profilbillede, der ser interessant ud.

Du sparer altså en masse tid på at navigere rundt på en platform og læse en masse profiltekster. Her arbejdes der ud fra en umiddelbar fysisk tiltrækning – og så kommunikeres der online via chatsystemet efterfølgende.

Du kan med fordel kigge efter små blå flueben, der kendetegner de verificerede profiler; altså dem, der har bevist, at de er dem, de udgiver sig for at være.

Gode råd til brug af Tinder

Gode råd til brug af Tinder

I Tinder app’en er dit profilbillede det allervigtigste. App’en er nemlig designet sådan, at det er ud fra dét billede, at andre vil swipe dig til eller fra. Derfor gør det ikke noget at vælge et ekstra pænt billede for at få en chance. Det bør dog stadig være et opdateret og vellignende ét af slagsen, for du skal jo forhåbentlig møde nogle af de match, du får, i virkeligheden.

På Tinder kan du skrive en kortere bio-tekst. Der er altså ikke tale om en rigtig profiltekst, men blot muligheden for at skrive enten et citat eller få ord om dig selv. Det er altid en god idé at vælge at skrive noget, der beskriver dig eller det, du søger.

Gode råd til din bio-tekst på Tinder:

  • Søger du bare en hurtig flirt eller lidt sjov i gaden, er der intet i vejen for et humoristisk citat eller en kvik bemærkning
  • Leder du efter et seriøst forhold, er det en bedre idé at beskrive dig selv
  • Undlad at oplyse præcise lokationer som uddannelsessted eller arbejdsplads

FAQ

Kan Tinder bruges gratis?

Standardfunktionerne i Tinder app’en er gratis at bruge. Du har dog forskellige muligheder for at opgradere dig til ekstra funktioner via abonnementsløsninger.

Kan man finde en kæreste på Tinder?

Du kan i princippet godt finde en kæreste på Tinder, men det kan tage tid. Det kan være svært at aflæse, hvad andre brugere søger med deres profil – og mange søger uforpligtende sex eller en hurtig flirt.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.