Victoria Milan – Gør livet levende – Ha’ en affære

Victoria Milan er Nordens største datingside for dig, der har en partner, er samboende eller gift, og som søger lidt spænding i hverdagen i form af en affære. Her er der mulighed for alt fra engangsaffærer til hemmelige affærer og længerevarende affærer rundt om hjørnet eller i udlandet. Siden har mere end 254.000 medlemmer, så der burde være rig mulighed for at finde netop det, du søger.

Victoria Milan – Gør livet levende – Ha’ en affære - victora milan

Det overrasker nok de fleste, at Victoria Milan er blandt Danmarks populæreste datingsider – netop fordi der er tale om en datingportal for dem, der ønsker en affære. Undersøgelser viser dog, at mere end 30% af profilerne på standard datingsider for singler faktisk er i et forhold eller er gift, men lyver om det eller skjuler det. Det er derfor ikke noget nyt at søge en affære online. Via Victoria Milan kan det bare gøres åbent blandt ligesindede. Victoria Milan lover dog 100% diskretion, så ikke du skal frygte for dit eksisterende samliv.

Victoria Milan dating til ægtefolk

Det kan muligvis forarge nogen, at der findes en datingside med det formål, at du som gift mand eller kvinde kan finde en affære, men realiteten er, at cirka hver tredje dansker vil være deres partner utro på et eller andet tidspunkt (ifølge Gallup). På baggrund af de tal er det ikke overraskende med en datingside til utroskab.

Uanset, om du er i et nyt eller etableret forhold, om du er gift eller samlevende, om din partner er indforstået med dine sidespring eller uvidende herom, så kan du finde en affære på Victoriamilan.dk. Fordelen ved netop denne datingside frem for de øvrige datingsider på markedet er, at Victoria Milan er den eneste datingside, der fokuserer på folk i forhold, der aktivt søger en affære. Stort set alle andre datingsider er for singler; og mange endda med fokus på at finde en partner.

Er du allerede i et forhold eller måske endda gift, søger du højst sandsynligt ikke en ny partner, men blot lidt sjov i weekenden eller efter arbejde. Her er det en fordel at søge blandt andre, der har det lige som dig, frem for blandt mænd og kvinder, der leder efter deres livs kærlighed.

Sådan bruger du Victoria Milan

Én af de helt store fordele ved Victoria Milan er brugervenligheden. Det er nemlig en side, der er ganske nem at benytte – også for nybegyndere.

For at bruge siden skal du oprette en profil. Først og fremmest skal du angive din civilstatus, og hvad du søger. Nogle af mulighederne er følgende:

 • Gift mand søger kvinde
 • Kvinde i et forhold søger mand
 • Enlig mand søger kvinde
 • Kvinde søger kvinde

Dernæst skal du angive din geografisk lokation, din højde og vægt, vurdering af dit udseende, kropstype, øjenfarve, hårfarve og fødselsdag.

Efter oprettelse af bruger, som du bekræfter via e-mail, skal du vælge, hvad du mere præcist søger. For eksempel om du søger noget langvarigt eller kortvarigt, og hvad du tænder på.

Victoria Milan pris

Når du opretter dig som bruger hos Victoria Milan, kan du i første omgang vælge en gratis profil, der giver dig adgang til at se de øvrige profiler på siden. Det er altså helt gratis at undersøge, om der er andre brugere, du potentielt kunne tænke dig at komme i kontakt med. Ønsker du at få adgang til sidens fulde udbytte, herunder blandt andet at komme i kontakt med andre brugere, skal du købe et abonnement.

Du kan vælge mellem følgende abonnementer:

 • 1 måned: 390 kroner om måneden
 • 3 måneder: 299 kroner om måneden
 • 6 måneder: 219 kroner om måneden
 • 12 måneders: 199 kroner om måneden

Jo længere tid, du vil binde dig til dit abonnement, des billigere bliver det altså om måneden. Du kan ikke binde dig for mindre end 1 måned.

Victoria Milan anmeldelser

Som med så meget andet er der naturligvis fordele og ulemper ved Victoria Milan. Det er et stort plus, at siden giver mulighed for at møde ligesindede, der også søger en affære, så ikke udgangspunktet for kontakt er en løgn. Derudover virker siden professionel, der er enormt mange brugere, og det er nemt og hurtigt at oprette en profil. Den største ulempe ved siden er, at prisen for medlemskab er ret høj sammenlignet med andre datingsider.

Fordele ved Victoria Milan:

 • Rigtig mange brugere
 • Mulighed for at møde ligesindede
 • Nem og brugervenlig side
 • Mulighed for at nøjes med en gratis profil
 • 100% anonymitet
 • Kontakt på tværs af landegrænser

Ulemper ved Victoria Milan:

 • Høj pris for medlemskab
 • Mange inaktive og falske profiler
 • Flest mandlige profiler

Victoria Milan anmeldelser er generelt noget tvetydige; nogle er meget tilfredse med sitet (typisk de der har fundet en affære gennem siden), mens andre er lige så utilfredse (typisk dem der ikke har haft held i sprøjten).

Høj sikkerhed og 100% anonymitet

Søger du en affære, vil du højst sandsynligt ikke have, at din ægtefælle eller kæreste skal finde ud af det. Derfor tilbyder Victoria Milan 100% anonymitet, hvilket betyder, at du ikke behøver at opgive oplysninger med risiko for at blive identificeret, og det er også valgfrit, om du vil lægge billeder på din profil.

Du kan sagtens vælge et brugernavn, der ikke har noget med dit rigtige navn at gøre, og du kan oprette en gratis e-mail til formålet, så du er fri for at bruge din private mail. På den måde kan du vente med at give personlige oplysninger, til du er i kontakt med en anden bruger, som du ønsker at mødes med, og oplysninger kan udveksles via privat chat.

Ifølge Victoria Milan selv gøres der desuden en stor indsats for sikkerheden på siden. Det er blandt andet muligt at anmelde profiler, der syner falske. Derudover skulle der være medarbejdere ansat udelukkende til at overvåge siden for at beskytte brugerne. Ydermere bruger siden et 256 BIT SSL-certifikat, der er en krypteret forbindelse, som skal sikre imod hacking. Victoria Milan burde dermed være et sikkert valg.

Victoria Milan – Gør livet levende – Ha’ en affære - victora milan

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.