Gode råd til senior dating

Er du senior, og ønsker du at finde en anden senior at tilbringe tilværelsen med? Så er senior dating måske vejen frem. Senior dating er for alle over 50 år.

Medlemmer

6.500+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

50+

Medlemmer

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Aktive mennesker over 50

Selvom du ikke er helt ung længere, er det ingen hindring for at (gen)-finde kærligheden. Mange seniordatere har både børn og eks-ægtefæller med i bagagen, og det er ofte noget andet, man som senior søger, end man søger i 20’erne og 30’erne.

Derfor kan det være en fordel at vælge en platform, hvor alle brugere er i deres anden halvdel af livet.

Hvorfor vælge senior dating?

Søger du som senior en partner eller nye bekendtskaber, kan de store datingsider med mange hundrede tusinde brugere og uendelige muligheder være overvældende. Er du over 50 år, har du formentlig overstået kapitlet med både børn og uddannelse – måske er du endda gået på pension – og ønsker i stedet at finde én at komme hjem til – og at opleve med.

Der er ingen grund til at bruge tid og energi på at lede efter nålen i høstakken. Så er det bedre at sortere ind til benet og vælge blandt dem, der er i samme aldersgruppe og samme sted i livet som dig selv.

Det er altid nemmere at finde både venner og kærester blandt ligesindede. Derfor er senior dating et godt sted at starte, hvis du er +50 år. Her er al ungdommens lir sorteret fra, og der fokus er på at lære hinanden at kende for at se, om der er grobund for venskab eller kærlighed.

Der er forskel på seniorer

Selvom senior dating har en vis aldersinddeling, er folk over 50 år stadig vidt forskellige steder i livet og ønsker forskellige ting.

Nogle er veletablerede med job og bolig, mens andre er på vej på pension – eller allerede har nydt pensionstilværelsen i mange år. Mange foretrækker at blive i nærheden af børn og eventuelt børnebørn, mens andre gerne vil ud at rejse.

Nogle vil gerne flytte sammen, andre vil gerne bo hver for sig, og andre igen vil bare ud at opleve, mens tid stadig er. Nogle prioriterer den rolige tilværelse hjemme i nærheden af familien, mens andre nyder at komme afsted på tur.

Derfor er det vigtigt at gøre klart, hvad du ønsker at få ud af dit (dating)liv.

Gode råd til senior dating

Det er aldrig for sent at forsøde tilværelsen med godt selskab, uanset om du er 60, 70 eller 80 år, er der andre på samme alder, der også leder efter en ny livsledsager eller bare en god ven.

Nogle har været igennem en skilsmisse, andre har endnu ikke fundet kærligheden, og andre igen er enker efter deres livs kærlighed og søger nu bare én at dele hverdagen med, så den ikke bliver alt for tom.

Det er vigtigt at være ærlig, når du seniordater. Selvom alle er i anden halvdel af deres liv, er ønsker og behov stadig meget forskellige. Det er derfor vigtigt, at du beskriver, hvem du er, og hvad du søger i en partner eller et bekendtskab.

Leder du efter den helt store romance? Vil du gerne finde en rejsepartner? Eller vil du bare gerne finde én af dele eftermiddagskaffen med?

Gode råd til din datingprofil:

  • Vælg en datingside, der passer til dit behov
  • Vælg et opdateret profilbillede, der ligner dig
  • Skriv en kort og ærlig profiltekst, om hvem du er, og hvad du søger med din profil?

Der er forskel på, om du søger én at gå en tur med i ny og næ, om du søger en samlever, eller om du søger én at køre sydpå i autocamper med. Derfor er det vigtigt, at du skriver om dine ønsker til forholdet og livet generelt.

FAQ

Hvor finder jeg en kæreste på 60 eller 70 år?

Der findes fysiske klubber og arrangementer for ældre, der dog ofte begrænses meget af geografi. Har du søgt i nærområdet uden held, er der heldigvis masser af håb online, og der findes efterhånden et pænt udvalg af senior datingsider.

Er det gratis at oprette en datingprofil?

På de fleste datingsider er det gratis at oprette en profil. Du kan dermed oprette dig og kigge rundt på siden. Ønsker du kontakt med andre profiler, skal du typisk betale for et abonnement.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.

Skriv en kommentar