Sådan gør du dig ekstra lækker til daten med extensions

Er du så heldig at skulle på date? Og vil du gerne gøre et godt indtryk? Det kan være ret nervepirrende at skulle på date. Toppen af nerverne kan du tage ved at gøre dig ekstra lækker til daten. For når du selv føler dig lækker, stråler du af selvtillid – og det kan en mand godt lide. En stor del af vores selvtillid ligger i håret – derfor er det sammen med extensions vejen til at gøre dig ekstra lækker. Hvordan, bliver du klogere på herunder.

Alle vil gerne gøre et godt indtryk, når de skal på date. Men, hvordan man lige gør det, og hvordan man kommer til at se allerbedst ud, kan være en udfordring, når nerverne sidder helt ude på tøjet. Heldigvis skal der ikke meget mere end et flot outfit og extensions til at få dig til at ligne en million.

Extensions får dig til at stråle

Grunden til at du skal investere i nogle extensions er, at det får dit hår til at syne både kraftigere og dermed også sundere. Vi kvinder elsker at have pænt og lækkert hår, der stråler om kap med solen, da vi føler os en tand mere lækre. Det er netop med det udgangspunkt, du skal starte din date – for mænd elsker kvinder, der går op i sig selv!

Hvilken type extensions er bedst?

Det er svært at sige, hvilken type der er bedst, da det kommer an på, hvad du selv foretrækker og har det bedst med. Når det så er sagt, findes der to typer hår; syntetisk hår og naturhår.
Efter det findes der forskellige hair extensions, som er clip on, tape on, stick hair med mikroringe, flettet, limet og påsyet extensions. Clip on og tape on er dog de mest populære og faktisk også de billigste og mindst tidskrævende typer.

Spørg gerne en veninde eller din frisør, hvad du bør gå efter i forhold til din hårlængde og frisure. Så kan du ikke gå helt galt i byen.

Hvor kan man købe extensions?

Hvis ikke du har lyst til at købe de helt dyre ved din frisør, findes der mange muligheder på nettet med netbutikker, der har alt inden for beauty. Det er en ret stor fordel at købe extensions på nettet, da udvalget både er stort i forhold til farver, materialer, længder med mere, ligesom der også er mulighed for at købe extensions på afbetaling, hvis det passer bedst til din økonomi. Den mulighed er der ikke ved frisøren – så gå endelig på jagt online for det bedste og billigste udvalg.

Tilbage er der kun at ønske dig en rigtig god og vellykket date!

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.

Skriv en kommentar