C-date – en verden af uforpligtende dates

Siden 2008 har C-date været danskernes foretrukne  gratis datingside for uforpligtende stævnemøder – i hvert fald hvis man skal tro siden selv. I skrivende stund er der mere end nye 25.000 medlemmer, der tilmelder sig dagligt internationalt set, og der er over 400.000 danske profiler.

Overraskende nok er antallet af kvinder og mænd fordelt stort set ligeligt – selvom der er tale om en datingside for uforpligtende dates og dermed ikke en traditionel datingside, hvor det handler om at finde en livspartner.

C-date er en del af det internationale Interdate og findes som afslappende datingsite i hele Europa.

C-date er til uforpligtende møder

c-date

C-date er casual dating forstået på den måde, at der her ikke er tale om en reel datingside for folk, der gerne vil finde en partner. Der er i langt højere grad tale om et uforpligtende mødested, hvor du kan finde weekendens knald, en ven med fordele eller i det hele taget bare have en hyggelig aften uden forventninger om, at det skal blive til mere end det.

Du skal altså ikke forvente at finde din helt store kærlighed på C-date.dk, men snarere at få nogle forhåbentlig gode og uforpligtende oplevelser med på vejen af ligesindede.

C-date pris

Som udgangspunkt er det gratis at oprette en profil hos C-date, men du kan ikke bruge profilen til særlig meget uden at betale for et medlemskab. Medlemskabet koster 359 kr. om måneden for den mindste pakke og hører dermed til blandt de dyrere abonnementsløsninger. Til gengæld er der ifølge C-date selv en svarrate på hele 72%, så der skulle være gode odds for at finde netop den eller de personer, du søger.

Du kan dog spare penge på medlemskabet ved at købe pakker af flere måneders varighed:

  • 1 måned ved 12 måneders medlemskab: 179 kr.
  • 1 måned ved 6 måneders medlemskab: 269 kr.
  • 1 måned ved 3 måneders medlemskab: 359 kr.

Du binder dig dermed for minimum 3 måneder til en relativt høj pris, men det skal naturligvis sammenholdes med chancen for uforpligtende sex (måske endda flere gange).

Sådan bruger du C-date

Når du skal tilmelde dig Cdate, skal du starte med at svare på, om du er en mand eller en kvinde, og om du er interesseret i mænd eller kvinder. Herefter skal du svare på, hvad du søger på siden. Du kan vælge imellem følgende oplevelser:

  • Mød singler
  • Diskret affære
  • Flirte
  • Lege
  • At se på
  • Chat

Du tilkendegiver altså fra start, hvad du ønsker med dit medlemskab, og på den måde undgår du (forhåbentlig) misforståelser, når du starter en dialog eller mødes med en anden bruger. Ligeledes tilkendegiver du din geografiske placering, din alder og din civilstatus; ligesom du beskriver dit udseende.

Når du har tilmeldt dig, kan du tilføje billeder og tekst til din profil, og du kan begynde at udforske de øvrige tilmeldte profiler. Det er også nemt og hurtigt at starte en chat, så du kan se, om interessen er gengældt, om kemien er der, og om der er grobund for et møde i den virkelige verden.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.