Fitness dating – Find en partner der går op i sin krop og sundhed

Fitness dating er for dig, der gerne vil finde en partner med de samme værdier som dig; en partner, der går op i sin krop og sundhed.

Bruger du meget tid på din sport eller træning, kan det være en fordel at finde en partner, du enten kan træne med, eller som i de mindste har samme forståelse for din måde at leve på.

Måske er der ikke meget tid til overs i en hverdag med arbejde og træning, og derfor er det en fordel, at løbeturen, cykelturen eller turen i fitness kan blive en fælles ting. Derudover vil en sund kost ofte følge med, og det er bare lettere at være sammen med andre, der vægter at spise sundt og holde kroppen ved lige – uanset om det er på hobby- eller eliteplan.

Hvad er fitness dating?

Fitness dating

Fitness dating er dating for dig, der vægter fitness. Begrebet vil ofte blive brugt for alle typer af motion og sport, og det er derfor både for dig, der træner op til et marathon, dig, der går i fitness flere gange ugentligt, og dig, der er professionel badmintonspiller.

Fitness dating giver mulighed for at finde en partner i et netværk af ligesindede. Her risikerer du ikke at komme på date med én, der primært ernærer sig via junkfood, eller én, der ikke ejer et par løbesko.

Der er en fælles forståelse for, at fitness og sundhed er vigtigt – og at der skal være plads til det i et forhold. Måske kan I træne sammen, eller måske kan I bare give hinanden plads til hver jeres træning. Det er et godt udgangspunkt for et vedvarende forhold, at der er den fælles forståelse.

Er fitness dating for alle?

Der findes enormt mange datingsider derude, og fitnessdating er en niche. Du bør kun vælge en fitness datingside, hvis fitness eller motion er så vigtigt for dig, at du også foretrækker en partner, der går op i det.

Er det ikke vigtigt for dig, at din partner går op i fitness og motion på lige fod med dig, kan du sagtens bruge en hvilken som helst anden datingside – for eksempel én af de større sider med flere brugere – og så bare beskrive dine træningsbehov i din profiltekst.

Der er færre, der bruger fitness dating, men det er til gengæld de dedikerede. Er det vigtigt for dig med en veltrimmet partner, er fitness dating et godt valg.

Derfor er det vigtigt med en partner der også træner

Der er mange gode grunde til at lede efter en partner, der også træner, hvis du selv går op i det:

  • I kan træne sammen
  • Der er en fælles forståelse for vigtigheden i at bruge tid på træning
  • Det er lettere at holde formen, hvis din partner er indforstået med træning og sund kost
  • I kan skiftes til at lave mad

Vælger du en partner, der ikke går op i træning og sund kost, er det sværere at vedligeholde intensiteten. Dels vil du fristes til at bruge tiden på din partner i stedet for at træne, og dels vil du måske være tilbøjelig til at spise dén type mad, din partner foreslår, snarere end at holde dig til en diæt.

Undersøgelser viser faktisk, at parforholdet øger din risiko for overvægt. Derfor er det ekstra vigtigt at finde en ligesindet partner, hvis du gerne vil beholde den gode form.

FAQ

Er fitness dating kun for professionelle?

Nej, fitness dating er ikke kun for professionelle, men også for professionelle. Fitness dating er for alle, der går op i motion, træning og sundhed – og som ønsker en partner, der også gør det.

Hvor finder jeg fitness dating?

I Danmark findes der et fåtal af datingsider med fokus på fitness dating. Til gengæld findes der mange internationale sider. Du kan også vælge en traditionel datingside og så beskrive dine ønsker til en partner i din profiltekst.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.