Cougar dating – modne kvinder dater yngre mænd

Cougar dating er dating, hvor ældre kvinder dater yngre mænd. Ofte er der tale om et uforpligtende forhold, der er baseret på oplevelser og seksuelt samvær.

Online dating er eksploderet over de sidste mange år, og det er populært som aldrig før. Der er nærmest ingen grænse for, hvad datingsiderne tilbyder; uanset om du søger partner, en engangsaffære eller uforpligtende sex med den samme partner.

Cougar dating har – ligesom online dating – også vundet mere og mere ind. I starten vakte det forargelse mange steder, men flere og flere kan se fordelene ved det uforpligtende forhold mellem erfarne kvinder, der søger uforpligtende sjov, og yngre mænd, der endnu ikke ønsker at slå sig ned.

Medlemmer

420.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Cougar

Hvad er cougar dating?

Cougar dating - modne kvinder dater yngre mænd

Ordet “cougar” betyder i sin egentlige forstand “puma”. Cougar kvinder er altså ligesom pumaer på jagt efter (ungt) kød. En cougar kvinde er en kvinde – som regel over 40 år – der har overstået kapitlet med redebygning, børn og alt det, der hører sig til. Hun er ude på den anden side – og hun trænger til at have det sjovt!

Er du en ung mand, vil du hurtigt erfare, at dating af kvinder i samme alder ofte – for kvinderne – handler om at finde en partner, som de kan slå sig ned og få børn med. Det er naturligt og biologisk i den alder. Søger du et forhold, der er uforpligtende, er cougar dating måske noget for dig.

Cougar dating er altså ældre kvinder og yngre mænd, der dater hinanden. Ofte vil der være tale om et fast forhold, der dog er uforpligtende og bygger på spontanitet, sjov og sex. Modsat hurtige affærer, vil cougar dating oftere bestå af oplevelser som at tage ud at spise eller rejse, men hvor der er en gensidig aftale om at holde følelserne ude af ligningen.

Fordele ved at date cougar kvinder

Fordelen ved cougar kvinder er, at de typisk allerede har været møllen igennem med ægtemand og børn. Måske er børnene fløjet fra reden, måske er hun fraskilt og leder efter noget sjov, og måske trænger hun bare til et pift i hverdagen.

Ældre kvinder har også den fordel, at de er erfarne. De har prøvet lidt af hvert gennem tiden, og de kan sikkert udvide dine seksuelle horisonter. Og så leder de typisk efter en fast “partner”, som kan forkæle dem og nyde godt af deres erfaringer – uden at det forventes, at det udvikler sig til et forpligtende forhold.

Det er naturligt at tænke, om ældre kvinder mon stadig kan finde gnisten. Men mange undersøgelser viser faktisk, at kvinder topper seksuelt, efter de er fyldt 40. Måske har det noget at gøre med, at alt det med små børn er et overstået kapitel, og der er fornyet energi på kontoen.

Sådan starter du cougar dating

Der findes særlige datingsider- og apps med fokus på forhold mellem modne kvinder og yngre mænd. Der er dog også rige muligheder for cougar dating på de store datingsider.

Uanset, om du er en ung mand, der gerne vil prøve en moden kvinde, eller du er en moden kvinde, der gerne vil prøve en yngre mand, er det vigtigt at være ærlig og oprigtig i profilteksten. Beskriv, hvem du er, og hvad du søger. Tilføj et vellignende profilbillede – og start med at tage kontakt til andre.

Ofte er det kvinden – pumaen på jagt – der tager kontakt til manden. Der er dog intet galt for at forsøge den anden vej rundt.

Gode råd til cougar dating:

  • Forventningsafstem fra start
  • Vær ærlig undervejs
  • Spild ikke tiden hvis du ikke er interesseret
  • Afslut forholdet på en ordentlig måde, når tiden kommer

Især sidstnævnte råd er vigtigt at huske på, da der er en gensidig forståelse for, at cougar dating er noget midlertidigt. Kvinden ønsker ofte en periode med uforpligtende sjov – måske ovenpå en skilsmisse – og manden vil formentlig på et tidspunkt få et ønske om at slå sig ned og stifte familie.

FAQ

Hvad betyder cougar?

Cougar betyder – direkte oversat – puma. I dating-sammenhæng er det et udtryk for en moden kvinde, der er på jagt efter sit bytte: en yngre mand.

Hvor gamle er cougar kvinder?

Der er ikke en fast regel for, hvornår en kvinde betragtes som “cougar”, men oftest er det kvinder på 40+ år, der søger mænd i 20’erne og 30’erne.

Relateret: MILF dating

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.