Swingerdating – dating for swingere

Swingerdating er dating for swingere; altså for folk, der har lyst til at få deres seksuelle lyster opfyldt ved at have sex med forskellige partnere. Enten i private hjem eller i swingerklubber.

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Selvom Danmarks befolkning generelt er et åbent folkefærd, hvor der er plads til alle (og alle seksualiteter), er der alligevel tale om en overvejende monogam kultur, hvor vi (i hvert fald udadtil) holder os til én partner ad gangen.

Derfor har swingerklubberne og deres medlemmer i mange år levet lidt i det skjulte – og gør det til en vis grad stadig. Alligevel er der overraskende mange, der har prøvet at swinge.

I 2015 anslog man, at cirka 85.000-95.000 danskere havde prøvet at gå i swingerklub. Tallet er formentlig væsentligt højere i dag. Alligevel er det samlet set en stadig en begrænset procentdel af det samlede datingmarked – og mange har kun gjort det i det skjulte.

Hvad er en swinger?

At være swinger betyder i ordets forstand, at man dyrker sex med andre end sin partner. Og at man gør det i rum med andre mennesker. Som regel foregår det i en swingerklub, og som regel er der tale om flere forskellige partnere fra gang til gang, afhængigt af den lyst og de muligheder, der nu opstår.

Modsat en affære, er der (optimalt set) ikke følelser indblandet i at være swinger. Det handler om seksuelle behov og lyster. Mange deltager som par, hvis de har forskellige seksuelle behov, men stadig elsker hinanden. Andre deltager som singler for netop at få tilfredset de seksuelle behov uden at have behovet for en fast partner.

Derfor er swingerdating en god idé

Derfor er swingerdating en god idé

Online swingerdating er en god idé. Det er nemlig de færreste, der har mod på at fortælle deres nye kæreste om dén hobby som det første. Selvom flere og flere stifter bekendtskab med swingermiljøet, er det stadig en relativt lille procentdel af befolkningen, der gør sig i denne form for socialt og seksuelt samvær.

I Danmark er det kulturen generelt, at vi holder os til én partner ad gangen. Derfor taler de færreste højt om det, hvis de går i swingerklub. Det kan derfor være svært at finde partnere via almindelige dating sider.

Ved at vælge swingerdating er du sikker på at møde ligesindede, som er friske på at lade dig fortsætte din livsstil – og formentlig også selv går ind for at swinge – hvis I får et forhold. Det er for dig som swinger det bedste udgangspunkt for at få et velfungerende parforhold.

Swingerdating er også for dig, der gerne vil date andre swinger. I kan for eksempel aftale at mødes i en nærliggende swingerklub, eller du kan tilbyde at være vært for et arrangement.

Gode råd til swingerdating

Selvom swingermiljøet generelt handler om at dyrke sex med forskellige partnere i andres selskab, er der alligevel mange forskellige måder at gøre det på.

Nogle foretrækker kun at dyrke sex med et andet par, andre foretrækker mange partnere på én aften, og andre igen dyrker kun oralsex med andre. Nogle foretrækker klubber, mens andre foretrækker private hjem.

Derfor er det ved swingerdating vigtigt at gøre opmærksom på, hvad du søger i en swingerdate; både ønsker til din partner, men også de lyster, du selv har – og gerne vil fortsætte med at kunne opfylde.

Gode råd til online swingerdating:

  • Vælg et vellignende billede
  • Tilføj eventuelt en video
  • Skriv en profiltekst om hvem du/I er, og hvad du/I søger
  • Vær åben og ærlig
  • Lav klare aftaler
  • Respekter egne og andres grænser

FAQ

Hvad er swingerdating?

Swingerdating er dating for swingere. Altså dating med det formål at finde en partner, der også er swinger, og som du derfor kan fortsætte den livsstil med. Eller en date, der gerne vil mødes i swingerklubben.

Hvem kan blive swinger?

Alle kan blive swingere, og det er generelt kulturen, at swingermiljøet er meget åbensindet. Alle er velkomne, uanset køn, alder, seksualitet og civilstatus. Nogle klubber er for alle, mens andre kun er for mænd, kvinder eller par.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.