NextLove – dating for fraskilte og singleforældre

​Er du fraskilt og leder efter den nye store kærlighed? Eller du en alenemor eller måske alenefar, som er klar til at lukke en ny partner ind i dit liv?

I 2013 åbnede det sociale netværk og datingsiden NextLove, hvis primære målgruppe er singler (med børn) og fraskilte. Datingsiden adskiller sig dermed fra andre datingsider ved at være målrettet denne bestemte niche. For den giver fraskilte og aleneforældre muligheden for at finde en partner, der har stået i samme situation og derfor også leder efter det samme: en ny partner at dele hverdagen med.

Muligheden for at finde en partner i samme situation som dig på NextLove er ret stor, da 50% af danskere, der vælger at blive gift, bliver skilt eller separeret. I denne procentdel er der børn under 18 år i 50% af forholdene ifølge NextLove.

Kan man oprette en gratis profil?

Alle, der er interesserede i at prøve single dating som singleforældre (eller single uden børn) og fraskilt dating kan oprette en gratis, premium eller premium plus profil. Hvis du vælger at benytte dig af den gratis profil, er det dog meget begrænset, hvilke funktioner du har adgang til.

Hvis du gerne vil noget seriøst med datingsiden, giver det derfor bedre mening at investere i premium medlemskabet, da det giver dig mulighed for at læse og skrive private beskeder med andre medlemmer, chatte med andre online, se dem der har besøgt din profil og mange andre fordele, som du ikke har med en gratis profil.

Større chance for match med match system

For at øge chancen for, at singleforældre og andre med interesse i single dating lykkes med at finde kærligheden, tilbyder NextLove et match system ved tilmelding til sitet.

Det giver ekstra god mulighed for at finde den rette hurtigt gennem single dating, da du bliver præsenteret for matches baseret på spørgsmål omkring dig selv og din livsstil. Det er ikke bare nogle tilfældige spørgsmål, du bliver stillet, da systemet er baseret på videnskabelig forskning om kærlighed og forhold.

Systemet får datingsiden til at adskille sig fra andre sider, da det kun er ganske få andre, der tilbyder denne mulighed.

Så ønsker du, at single dating eller fraskilt dating bliver en succes, er chancerne gode for det hos NextLove.

Er der nogle ulemper ved datingsiden?

Den første ulempe er selvfølgelig, at du får mest ud af din single dating, hvis du opretter en betalingsprofil.

Noget andet er, at selvom de verificerer alle profiler, så er der af og til nogle falske profiler, som slipper gennem nåleøjet. Flere af anmeldelserne på Trustpilot skriver, at de har oplevet falske profiler, og at de lokker en til at opgradere medlemskab, så kan man chatte.

Når det så er sagt, er der falske profiler på stort set alle datingsider, da det af og til kan være svært at gennemskue, hvorvidt en profil er falsk eller ej. Så hvis du blot er vågen og ikke kaster dig blåøjet ud i en chat, bør du være sikker på ikke at ryge i fælden.

Et godt sted at finde kærligheden

Alt i alt er Nextlove.dk et godt sted at opsøge kærligheden, hvis man søger fraskilt dating som singleforældre eller som fraskilt uden børn. Andre kan selvfølgelig også benytte sig af datingsiden – men så skal man bare være åben for at indgå i en relation, hvor børn og en tidligere ægtefælle kan være en del af hverdagen. Ellers er mulighederne for at finde kærligheden åbne.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.