Afrikansk Dating – Når det skal være eksotisk

Afrikansk Dating – Datingmarkedet kan være komplekst og besværligt uanset om du er mand eller kvinde. For med den teknologiske udvikling der er sket er verden åbnet op men samtidig er alle blevet mere kræsne. Tag eksempelvis den moderne kvinde.

Den moderne danske kvinde skal være selvstændig. Hun skal kunne klare sig selv og forsørge sig selv. Det betyder at hun har mindre overskud og lyst til manden da hun har nok i sig selv.

Modsat skal den morderne mand være blød og metroseksuelle samtidig med at han skal være en mandlig mand. Det skaber noget forvirring hos begge parter.

For manden skal gerne udstråle blødhed, at han går op i sit udseende samtidig med han skal udstråle maskulinitet og muskler. Det gør at uanset hvad han giver den moderne kvinde så lever det ikke op til hendes forventninger.

Denne misbalance i forventninger til det modsatte køn gør dating sværere. For selvom alle ønsker at have en at dele livet med, så bliver det vi er villige til at ofre for at få det mindre.

Udvid horisonten med Afrikansk dating

Afrikansk Dating

Alle der har datet i en periode ved at der kommer et tidspunkt hvor man løber tør i det. Det kan være hvis man har for mange fiasko dates i træk. Det kan være dates hvor modparten er ens dimentralle modsætning, eller endnu værre en date hvor der ikke er andet end pinlig tavshed. Så er der også de dates hvor man ikke er enige om hvordan det er gået.

Det kan være daten hvor du følte gnisten og glædede dig til næste date, men vedkommende ikke ville se dig igen. Det er følelsesmæssigt nederlag. Der er også det omvendte scenarie hvor du ikke følte gnisten men hvor modparten gerne vil se dig igen. Selvom det ikke er ligeså hårdt er det aldrig sjovt at knuse hjertet på en anden.

Afrikansk dating kan være løsningen

Er du løbet tør på det danske dating marked findes der heldigvis råd for dette. Du kan overveje at date afrikanske kvinder. For der er mange fordele ved at date afrikanske kvinder i modsætning til danske kvinder.

For det første så er de mere ydmyg og tilbageholdende. De lader dig være manden, lader dig holde døren og lader dig betale. Så du føler noget af den mandlighed, som man som mand savner når man dater danske kvinder.

En anden fordel er at afrikanske kvinder er mere simple og deres glædes tærskel er mindre. Du skal derfor ikke bekymre dig om at købe hende store dyre gaver tværtimod. Du skal blot være dig selv, gøre dit for at gøre hende glad, være en mand og så har du hende i din hule hånd.

Derudover er der selvfølgelig det æstetiske og visuelle. Afrikanske kvinder er guddommelig smukke og deres kroppe har en særlig glød, som man kun kender hvis man har været sammen med en afrikansk kvinde. Har du ikke prøvet det endnu så er det ikke for at sent at begynde med afrikansk dating.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.