Homo dating – dating sider og apps for homoseksuelle

Homo dating er dating for dig, der søger en partner af samme køn. Der findes homo dating generelt, men der findes også mere specifikt sider for bøsse dating, der er for mænd, der søger mænd.

Der findes efterhånden rigtig mange dating sider og datingapps derude. Mange er for alle, der søger en partner i ét eller andet omfang, mens andre sider og apps er mere specifikke i forhold til køn, alder, karriere eller ønsker.

På de store datingsider er der rigtig mange brugere, og det kan kræve en masse tid at finde frem til netop dét, du søger. Der er de mindre nichesider mere overskuelige. Søger du en partner af samme køn, kan det dermed være en fordel at se nærmere på sider for homo dating eller bøsse dating.

Medlemmer

75.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Homo

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Hvorfor bruge homo dating?

Hvorfor bruge homo dating?

Det er nærliggende at vælge én af de store, kendte datingsites, når du gerne vil kaste dig ud i online dating. Men sider med flere hundrede tusinde brugere har dén ulempe, at der er væsentligt længere mellem homoer, og endnu længere mellem mænd, der søger mænd.

Vil du gerne spare en masse tid og besvær med at kigge profiler igennem, bør du vælge en side eller en app, der er specifikt for mænd, der søger mænd, eller kvinder, der søger kvinder.

Fordelen er, at alle har det samme grundlag i forhold til at søge en partner af samme køn. Der opstår ingen misforståelser, og du spilder ikke din tid. Tiden kan du til gengæld bruge på at connecte med potentielle partnere.

Vælg den rigtige datingside- eller app

Først og fremmest skal du vælge en dating side, der passer til dit formål – og det er ikke sikkert, at “homo dating” er specifikt nok. Måske leder du efter en side, der udelukkende er for bøsser – eller måske er du interesseret i begge køn?

Derudover skal siden matche dét, du søger, og der er forskel på, om du søger den helt store kærlighed, en engangsaffære eller en fast sexpartner. Nogle sider er specifikt for de sidstnævnte grupper, og der giver det ikke mening at have en bruger, hvis du søger en kæreste.

Derfor er det en god idé at læse om formålet med en datingside- eller app, inden du opretter en bruger. Chancen for succes er størst, hvis du får oprettet dig det rigtige sted.

Gode råd til homo dating

Det vigtigste ved online homo dating er dit profilbillede og din profiltekst.

Vælg et godt – men vellignende – profilbillede

Vælg et opdateret og vellignende billede af dig selv. Du skal forhåbentlig møde nogle af dine match i virkeligheden, så de kommer alligevel til at se, hvordan du ser ud – og der er ingen grund til at give falske forhåbninger ved at vælge et 10 år gammelt billede eller et billede fra en særlig god vinkel.

Skriv en kort, ærlig og positiv tekst

Din profiltekst skal vise, hvem du er som person. Den skal fortælle det vigtigste om dig; hvad du kan lide at lave, og hvad du søger ved at have en datingprofil. Vær ærlig og konkret, men undlad for mange krav, da dating ikke handler om at udfylde en tjekliste. Sørg desuden for at holde en positiv tone, da det er mest tiltrækkende.

Når du har uploadet billede og tekst, er du i gang. Nedenfor får du nogle gode råd til den videre færd i online dating:

  • Tag initiativ og skriv til andre
  • Svar på alle forespørgsler – også selvom du ikke er interesseret
  • Afvis på en ordentlig måde
  • Er det en side med spørgsmål, der skal udfyldes, så udfyld så meget som muligt, så potentielle match har det bedste grundlag for at vælge til eller fra
  • Vælg et offentligt mødested, første gang du skal møde et match

FAQ

Hvor møder man bøsser?

Der findes efterhånden flere og flere datigapps og datingsider, der enten udelukkende er til homo dating, eller som har det som en funktion. Typisk vil du ved oprettelse af en profil blive spurgt om dit køn og det køn, du søger.

Kan man være anonym på Grindr og andre datingsider?

På Grindr kan du bruge siden anonymt, og du behøver dermed ikke at afsløre din identitet. Flere andre datingsider- og apps har samme funktion; dog ikke alle.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.