Grindr anmeldelse – gør det nemt for mænd at finde mænd

Grindr er en dating app, der gør det nemt for mænd at finde mænd. App’en betegnes af mange som en sex-app, men kan også bruges til at finde et fast parforhold.

Som homoseksuel, biseksuel eller transseksuel mand, kan det være svært at navigere i de store datingapps som Tinder og Dating.dk, uanset, om du søger et hurtigt fredagsknald eller et seriøst parforhold.

Én af de helt store fordele ved Grindr er, at app’en kan bruges til at finde andre homoseksuelle mænd i nærheden af dig – og at det er den største app af sin slags i hele verden. Det vil sige, at også på din udlandsrejse har du mulighed for at lokalisere og kontakte ligesindede.

Du finder Grindr på Apple store her

Hvorfor vælge Grindr?

Hvorfor vælge Grindr?

Konceptet er meget det samme som ved andre af de store dating apps som Tinder og Happn. Forskellen er, at Grindr udelukkende er for mænd, der søger mænd. App’en henvender sig både til homoseksuelle, transseksuelle og biseksuelle, og den kan både bruges til at finde uforpligtende sex og en livspartner.

Ved at vælge en app som Grindr sikrer du dig, at alle brugere på platformen er ligesindede. Alle er mænd, der søger andre mænd. Det gør det nemmere at finde et match. Desuden har app’en den funktion, at du kan finde andre brugere i nærområdet. Du kan altså hurtigt lokalisere andre mænd på byturen, rejsen, caféen eller togturen.

Gode råd til dating på Grindr

Ønsker du at bruge Grindr, skal du være opmærksom på, at app’en ikke kun er for homoseksuelle mænd, men også for biseksuelle og transseksuelle, og der kan også være kvinder på app’en, selvom den er udviklet til mænd.

Derudover skal du være opmærksom på, at mange bruger app’en som såkaldt sex-app, fordi den har den funktion, at den kan vise andre brugere i dit nærområde. Det gør det nemt at skabe kontakt til andre på byturen.

Det er derfor en god idé at gøre klart, hvem og hvad du søger. Leder du efter et seriøst forhold, kan det være en god idé at skrive i din profiltekst, så du ikke bliver kontaktet af en masse mænd med løse tilbud.

Gode råd til brug af Grindr:

  • Vælg et vellignede profilbillede
  • Skriv en profiltekst, der beskriver dig og afspejler dét, du søger
  • Husk at sikre dig, at din lokation er opdateret

Hvad er forskellen på Tinder og Grindr?

Tinder og Grindr er begge store, internationale og anerkendte datingapps. Men hvad er forskellen egentlig?

De ligner faktisk hinanden en del i måden, de er opbygget på, og de kan også begge vise brugere i nærheden. Den store forskel er, at mens Tinder er for alle, er Grindr som udgangspunkt kun for mænd, der søger mænd.

Der findes ikke et lige så stort alternativ for kvinder, der søger kvinder, og mange lesbiske og biseksuelle kvinder vil derfor vælge Tinder. Derfor kan det opleves, at der er flere kvindelige, aktive brugere på Tinder.

Som mand kan det være en fordel at have en bruger på begge platforme. Der kan være mænd, der vælger Tinder til – især biskeksulle mænd, der søger begge køn – og som derfor ikke er på Grindr.

FAQ

Kan man være anonym på Grindr?

Du skal logge ind på app’en via et socialt medie, der har en vis mængde venner/følgere og er minimum et år gammelt for at verificere din identitet. Dog kan du efterfølgende være anonym i app’en.

Kan man bruge Grindr som kvinde?

Konceptet er udviklet til mænd, der søger mænd. Men eftersom app’en også er for biseksuelle mænd, kan du som kvinde i princippet godt oprette en profil og være heldig.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.