MILF dating sider – yngre mænd dater lækre & modne mødre

MILF dating er dating mellem lækre, modne kvinder, der har børn, og yngre mænd. Og der er ikke noget at sige til, at dét er populært, for kvinder skulle efter sigende toppe seksuelt, efter de er fyldt 40.

Er du også pjattet med kvinder med bløde former og kan se det sexede i en kvinde, der er mor om dagen og alligevel er i sexet undertøj og høje hæle om natten?

Mange yngre mænd fantaserer om sex med en lækker, erfaren kvinde. Og udover hele det erfarne aspekt med at være sammen med en kvinde, der ved, hvad hun vil have, så topper kvinder også seksuelt, når de har rundet 40 år – og det gør det bestemt ikke mindre sjovt at date en MILF.

Sådan kommer du i gang med MILF dating

Sådan kommer du i gang med MILF dating

Vil du gerne date en MILF, er det oplagt at søge på datingsider eller apps med formålet. Det kan enten være traditionelle datingsider, hvor du blot skruer op for alderen på de kvinder, du søger – eller sider for hemmelige affærer, da antallet af gifte medlemmer her er større.

Du skal først og fremmest gøre dig klart, hvorvidt du er til ældre kvinder generelt og ønsker at starte et forhold, eller om du blot leder efter en hurtig og uforpligtende affære, som er tilfældet for mange MILFs.

Kvinder med med mindre børn vil ofte lede efter en fast partner, mens middelaldrende kvinder, der er ovre stadiet med små børn – og som måske er nyligt fraskilt – vil have mere tilbøjelighed til at lede efter lidt uforpligtende sjov i gaden.

Hvad er forskellen på en cougar og en MILF?

Cougar dating og MILF dating er to sider af samme sag. Fællesnævneren er dating mellem modne kvinder og yngre mænd. Forskellen er, at en cougar ikke nødvendigvis har børn, men udelukkende karakteriseres ud fra alder, mens en MILF har børn – og ofte vil dén del være en gevinst for mændene, da der er noget frækt i at date en mor – uden at det har forpligtelser.

Oprindeligt set – altså før American Pie-filmene – var en MILF en kvinde, der var gammel nok til at være mandens mor. Det havde altså ikke noget med børn at gøre. I dag er det dog den generelle forståelse, at en MILF er mor.

Gode råd til MILF dating

Når du skal i gang med MILF dating, er der nogle ting, du bør overveje:

  • Er det vigtigt for dig, om kvinden er single, eller om hun søger en affære?
  • Hvad er dine alderspræferencer?
  • Leder du efter en engangsaffære, en længerevarende flirt eller et fast forhold?

Når du har overvejet ovenstående, er det lettere at finde en platform, der passer til dine behov. Nogle datingsider er for hemmelige affærer, mens andre er til sexdating eller med dét formål at finde en kæreste.

Der er mange såkaldte “cougars” på datingsiderne, hvor den uskrevne regel er, at det er dem, der tager kontakt til de mænd, de er interesseret i. Det gælder særligt de kvinder, der søger uforpligtende forhold. Der er dog intet galt i selv at forsøge at tage kontakten, hvis du finder en attraktiv profil, der matcher det, du søger.

Fordele ved MILF dating

Én af de største fordele ved at date en MILF er, at hun har fået børn, har styr på karriere, økonomi, bolig, osv. Hun er formentlig i næste kapitel af sit liv, der handler om at have det sjovt og at realisere sig selv.

Det vil sige, at du i princippet kan få et fast forhold med rejser, restaurantbesøg og masser af sex – uden forholdets mange forpligtelser og uden at tænke på at få børn og slå dig ned (endnu).

For mange unge mænd er det attraktivt at prøve i en periode, og for mange modne kvinder er det lige dét, de har behov for efter en skilsmisse, eller når børnene er fløjet fra reden.

FAQ

Hvad betyder MILF?

MILF står for “Mom I’d Like to Fuck”, og begrebet er særligt blevet populært som følge af den amerikanske komediefilm American Pie, hvor Stiflers mor blev omtalt som en MILF.

Kan en MILF være ung?

Selvom en MILF i datingsammenhænge typisk er en moden kvinde med større børn, kan det i princippet også være yngre kvinder med små børn. Du kan dermed sagtens få et parforhold med en MILF, hvor du så træder ind i rollen som bonusfar.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.