Farmerdating – Find en at dele livet med på landet

Farmerdating er online dating for alle, der gerne vil finde en partner på landet, uanset om du er landmand, bosiddende på landet eller bare ønsker en partner, der bor landligt.

Du kender formentlig TV2-programmet “Landmand søger kærlighed”, men det er ikke kun i TV, at det er tilfældet. Der findes også deciderede datingsider for landmænd og andre, der bor på landet.

Konceptet kan bruges, uanset om det er “landmand søger landmand”, “landmand søger kærlighed” eller “jeg bor på landet og ønsker at date andre med samme levemåde”. Det er altså ikke udelukkende for landmænd, men for de mange singler i det danske land, der bor i landområder – og foretrækker det sådan.

Flere dating apps:

I Danmark findes der indtil nu kun Farmerdating.dk, som er en specifik datingside for landmænd. Mange af de øvrige danske dating sider kan dog også bruges af landmænd, ligesom det også er muligt at finde partnere på landet via mange af de danske datingsportaler

Hvorfor bruge Farmerdating?

Hvorfor bruge Farmerdating?

Fordelen ved Farmerdating frem for mange øvrige datingkoncepter er, at du får sorteret en masse fra på forhånd. Det sparer en masse tid og besvær med samtaler med andre, der måske alligevel ikke har samme interesser og ønsker som dig.

Farmerdating er for folk, der prioriterer det landlige. For folk, der enten allerede bor på landet, eller som påtænker at gøre det – og som godt kan lide de kvaliteter, det har, at bo på landet. Herunder værdsætter mange naturen, roen og muligheden for dyrehold.

Det er meget gennemsigtigt at vælge nichedating, hvis du ved, hvad du går efter. Og er du sikker på, at du gerne vil have en mand, der kan acceptere dit hestehold, eller en kvinde, der gerne vil med ud i den store urtehave, er Farmerdating et godt sted at starte.

Omvendt sorterer du også en masse fra ved at vælge en datigside, der begrænser brugerne. De større datingsider har også mange brugere, der bor på landet, men søger kærligheden mere bredt.

Kan jeg bruge Farmerdating selvom jeg ikke bor på landet?

Du kan i princippet godt bruge Farmerdating, selvom du ikke bor på landet lige nu. Måske er du vokset op på landet og har et ønske om at komme tilbage, eller måske er du allerede ved realisere drømmen om at spare op til et hus på landet.

Alle er velkomne i dette koncept, så længe de værdsætter det landlige liv og alt, hvad det nu indebærer. Og det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad goderne ved livet på landet er.

Nogle af de mest almindelige svar på netop det er:

  • Der er højt til himlen
  • Det er rart at være tæt på naturen
  • Der er ro
  • Du får mere for pengene
  • Der er god plads
  • Der er mulighed for at holde dyr
  • Der er mulighed for urtehave og afgrøder
  • Der er mulighed for hobbylandbrug

Svarene kan dog være mange – og ingen er forkerte. Til gengæld giver Farmerdating god mulighed for en gåtur i naturskønne områder og at lære hinanden at kende i rolige omgivelser.

Fordele ved online dating

I takt med teknologiens udvikling, har online dating vundet mere og mere ind. I starten i form af mere generelle datingsider, men med den stigende efterspørgsel vinder også flere og flere nichesider ind – og det giver mening, for det kan være svært at finde kærligheden på en datingside med 500.000 brugere.

Fordelene ved online dating er mange, og det afspejler jo naturligvis også populariteten. Den største fordel er, at du pludselig har mulighed for at lære en masse mennesker at kende, som du ikke ville få mulighed for at møde i virkeligheden; især af geografiske årsager.

For folk i udkantsdanmark og på landet er der ikke lige så store muligheder for at finde kærligheden rundt om hjørnet, som for de, der bor i storbyen. Online datingsider giver alle de samme muligheder og lader ikke kærligheden begrænse af geografi eller timing.

FAQ

Hvad er Farmerdating?

Farmerdating er online dating for landmænd og folk, der bor på landet – eller ønsker at date folk, der bor på landet.

Hvad koster Farmerdating?

Hos de fleste online datingsider er det gratis at oprette en profil og kigge rundt på andre brugere. Vil du have mulighed for at kontakte andre brugere, koster det et månedligt abonnement, der afhænger af den valgte datingside.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.