SM dating – Find en partner der er til dominans & underkastelse

SM dating er for dig, der er til SM sex, der er præget af dominans og underkastelse. Det er typisk en lidt mere hardcore form for sex, der ikke er for alle – og derfor kan det være rart at finde ligesindede at date.

Medlemmer

50.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Medlemmer

35.000+

Gratis profil

Ja

Målgruppe

Alle

Det bliver mindre og mindre tabubelagt at tale om sex og lyster generelt, og det har medført, at der efterhånden findes datingsider for alle typer af både forhold og seksuelle orienteringer.

Er du til SM – og vil du gerne date andre, der er det samme – kan det være en fordel med en bruger på en side for SM dating. Her er du sikker på at møde andre, der anerkender, forstår og selv er involveret i denne form for forhold og sex.

Hvad er SM?

Hvad er SM? Og hvad er SM dating?

SM er forkortelsen for SadoMasochisme. Det er forholdet mellem en sadist og en masochist. Sadisten er den dominerende part i sexakterne, og masochisten er den underkastende part. Ofte vil det være manden, der er sadist, og kvinden, der er masochist, men det kan være omvendt – ligesom SM også kan være mellem homoseksuelle.

Selvom parterne i SM typisk har én fast rolle, fordi det er dét, de tænder på, er der også nogen, der nyder både at være den dominante og den underkastende, og som derfor kan skifte rolle fra gang til gang.

SM findes i mange forskellige grader, og bare fordi du er til SM, er du ikke nødvendigvis til pisk, kvælning og cutting. At du er til SM betyder blot, at du tænder på enten at dominere eller blive domineret – og det må ofte gerne være lige på smertegrænsen.

Relateret: BDSM dating

Det er ikke ualmindeligt, at der bruges remedier til SM sex. Det kan for eksempel være håndjern og pisk. Har du set Fifty Shades of Grey filmene, er der her netop tale om et forhold mellem en sadist og en masochist.

SM kræver tillid

SM dating indebærer stort set altid smerte i én eller anden grad, og ofte vil det også være en meget udforskende form for sex, hvor grænserne gradvist skubbes.

Derfor kræver det enorm tillid at deltage i. Både fra masochistens side, der skal være sikker på, at et stop er et stop, også selvom han/hun er spændt fast og dermed er skrøbelig, men også fra sadistens side, der skal stole på, at masochisten siger fra, inden grænserne bliver overskredet.

Selvom SM tidligere har været noget mørkt og mystisk, fordi det til en vis grad har været tabubelagt, er der altså typisk tale om mennesker, der har stor tillid til hinanden, og som er gode til at aflæse, respektere og sætte grænser.

Gode råd til SM dating

Netop fordi SM indebærer smerte, er det vigtigt, at du – første gang du interagerer med en ny partner – får kommunikeret grundigt omkring rammer og grænser. Både de grænser, du har på forhånd, men også hvordan du og din partner får kommunikeret grænser undervejs i akten.

Gode råd til at komme i gang med SM dating:

  • Vælg en SM datingside, så du er sikker på at møde ligesindede
  • Beskriv, hvilken form for SM, du er til
  • Vær opmærksom på dit valg af billeder og videoer, da det kommer til at ligge tilgængeligt online
  • Aftal et offentligt mødested første gang, du skal se en ny date
  • Lær hinanden at kende og opbyg tillid, inden I kaster jer ud i SM
  • Sørg for at have klare regler for “stop”

Netop fordi SM i langt de fleste tilfælde indebærer en sadist og en masochist, der hver især har faste roller, er det vigtigt at gøre klart, hvad du er, da en masochist typisk ikke bryder sig om at påføre smerte, og en sadist typisk ikke bryder sig om at modtage smerte.

FAQ

Hvad står SM for?

SM står for sadomasochisme og er en betegnelse for seksuelt samspil mellem en sadist (der tænder på at dominere) og en masochist (der tænder på at blive domineret). Ofte vil SM sex også indebære smerte i én eller anden grad.

Er SM dating noget for mig?

Er du i tvivl, om SM dating er noget for dig, kan du med fordel oprette en profil på en SM datingside og kigge dig lidt omkring for at få et indblik i dén verden. Et alternativ er at oprette dig på en side for sex dating, hvor paletten af brugere er mere bred.

OM MARGIT

Martgit er en af vores dygtige skribenter her på Netdatingsider, der kan formidle sin viden på en letforståelig og hjælpsom måde. Hun har dedikeret sig til at skrive om dating, og hendes artikler og vejledninger hjælper mange kvinder og mænd med at finde kærligheden online. Læs mere om Margit her eller besøg hendes Linkedin.